Workshop

Workshop ondermijning.

Afhankelijk van de doelgroep stelt BADOM de inhoud, duur en opzet van workshops samen. De basisworkshop is in samenwerking met de Politieacademie te Apeldoorn ontwikkeld. De workshops worden op locatie gegeven aan een veelheid van doelgroepen; van individuele burgemeester tot groepen van ambtenaren, bedrijfsdirecteuren, (sport-)verenigingsbesturen en belangengroeperingen. Deze groepen hebben een grote diversiteit aan achtergrond, ervaring en wensen; daarom snijdt Badom altijd de workshops op maat, steeds in nauw overleg met de opdrachtgever. Juist die flexibiliteit heeft inmiddels tot positieve ervaringen geleid. Volgend op workshops kan BADOM op inhuurbasis en al dan niet tijdelijk, expertise leveren indien daar behoefte aan ontstaat.


Klik hier voor meer informatie over de nieuwe werkmethodiek


Dit is wat anderen over ons zeggen

“Juist het (inter-)actieve karakter van de workshop is een sterk punt van BADOM. Pas, als mensen met elkaar ‘aan tafel’ praten over ondermijning, ervaringen uitwisselen en worden voorzien van de juiste handvatten om er iets mee te doen, leidt dat tot broodnodige bewustwording”

Politieacademie Apeldoorn

“BADOM levert een waardevolle workshop, een combinatie van bewustwording (ochtend) èn verdieping (middag). Professionaliteit en enthousiasme van de trainers leidde tot zo mogelijk nog groter enthousiasme bij de gemêleerde groep deelnemers; taakaccenthouders, politiespecialisten en enkele leidinggevers (Overtoomsesluis)”

Politie Amsterdam

“Onthullend, indringend en zeer positief en effectief gebracht door gebruik te maken van deze workshopopzet. We hebben een schokeffect ondergaan en moeten veel alerter zijn op het fenomeen ondermijning”


Rotary Best-Oirschot

“BADOM heeft voor onze studenten Facilitair Management op zeer korte termijn een prima workshop gegeven. De interactieve manier van deelnemen heeft bij deze jonge mensen tot een hogere graad van bewustwording geleid”


Zuyd Hogeschool Maastricht


Video

Drugslabs kunnen overal gevonden worden, zelfs middenin een woonwijk. In de video zie je ‘Het Dommelstroom Interventieteam’ dat de gemeente Valkenswaard helpt bij het tegengaan van dit soort ondermijning. En daarbij komen ze soms ongebruikelijke dingen tegen…


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

%d bloggers liken dit: