Voor individuele professionals

Workshop ondermijnende criminaliteit,
nu ook voor individuele professionals.

Badom verzorgt sinds 2017 workshops ondermijnende criminaliteit voor groepen professionals. Veelal zijn dat groepen collega’s die als team meer willen weten over herkenning, signalering van ondermijnende criminaliteit, zodat daarover binnen hun organisatie meer bewustwording groeit.

Bewustwording ondermijning

Verder verzorgt Badom ook workshops voor teams van professionals die al meer ervaring hebben met (bestrijding van) ondermijnende criminaliteit. Deze workshops hebben een verdiepende werking en leveren handvatten op voor die teams van professionals hoe, in samenwerking met de integrale partners, om te gaan met gesignaleerde criminele activiteiten die een ondermijnend effect hebben.

Er is een groeiende vraag van individuele professionals binnen de (semi-)overheid en politie, maar ook binnen het bedrijfsleven en het verenigingsleven (met name sportverenigingen), naar meer kennis en bewustwording, maar zeker ook naar verdieping omtrent ondermijnende criminaliteit. Bij hen is er een voorkeur voor intensieve, kortdurende (max. 1 dag) verdieping in de materie. Massale seminars en/of congressen worden door hen liever gemeden.

Badom biedt juist aan deze individuele professionals de gelegenheid om, samen met meerdere ‘een-/tweelingen’ van andere organisaties, in een op basis van vergelijkbare interesse en niveau samengesteld groepsverband, een op dat deelnemersveld gerichte workshop te volgen.


Heeft u interesse?


%d bloggers liken dit: