Workshop ondermijning.

Workshop ondermijning.

Afhankelijk van de doelgroep stelt BADOM de inhoud, duur en opzet van workshops samen. De basisworkshop is in samenwerking met de Politieacademie te Apeldoorn ontwikkeld. De workshops worden op locatie gegeven aan een veelheid van doelgroepen; van individuele burgemeester tot groepen van ambtenaren, bedrijfsdirecteuren, (sport-)verenigingsbesturen en belangengroeperingen. Deze groepen hebben een grote diversiteit aan achtergrond, ervaring en wensen; daarom snijdt Badom altijd de workshops op maat, steeds in nauw overleg met de opdrachtgever. Juist die flexibiliteit heeft inmiddels tot positieve ervaringen geleid. Volgend op workshops kan BADOM op inhuurbasis en al dan niet tijdelijk, expertise leveren indien daar behoefte aan ontstaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bel me terug

Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wie zijn wij?

BADOM is een in 2017 gestart particulier initiatief van (ex-)politiemensen in samenwerking met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de (lokale) overheid. Nadere informatie over onze achtergrond, expertise en ervaring geven wij u graag als u interesse heeft in onze diensten.

Pien Janssens

Mede-eigenaar BADOM

Meindert Leutscher

Mede-eigenaar BADOM
Neem contact op

Deze organisaties gingen u voor

BADOM is nog jong, maar heeft al bij de nodige afnemers van haar workshop tot positieve reacties geleid. De Limburgse werkgeversvereniging, de Politieacademie in Apeldoorn, Zuyd Hogeschool Maastricht en Rotary hebben de voor hen georganiseerde workshop zeer positief beoordeeld en geëvalueerd. Daarnaast zijn er workshops in ontwikkeling voor enkele gemeenten in Noord Brabant en Limburg.

“BADOM heeft voor onze studenten Facilitair Management op zeer korte termijn een prima workshop gegeven. De interactieve manier van deelnemen heeft bij deze jonge mensen tot een hogere graad van bewustwording geleid”

Zuyd Hogeschool Maastricht

“Juist het (inter-)actieve karakter van de workshop is een sterk punt van BADOM. Pas, als mensen met elkaar ‘aan tafel’ praten over ondermijning, ervaringen uitwisselen en worden voorzien van de juiste handvatten om er iets mee te doen, leidt dat tot broodnodige bewustwording”

Politieacademie Apeldoorn

“Onthullend, indringend en zeer positief en effectief gebracht door gebruik te maken van deze workshopopzet. We hebben een schokeffect ondergaan en moeten veel alerter zijn op het fenomeen ondermijning”

Rotary Best-Oirschot

Contact

Gebruik onderstaand formulier om uw interesse te tonen, wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

BADOM
Contact

Postbus 12
5680 AA Best
0499 332 157
info@badom.nl

Copyright © 2018 Badom.nl - Alle rechten voorbehouden