Subsidie (bestrijding) ondermijning.

Subsidie (bestrijding) ondermijning.

Op 25 juni 2018 kondigde minister Grapperhaus aan dat hij in 2018 eenmalig een bedrag van € 100 miljoen beschikbaar stelt aan de strijd tegen ondermijnende criminaliteit; daarnaast vanaf 2018 structureel een bedrag groeiend van € 5 miljoen (2018) tot € 10 miljoen (2019 en verder).

Minister Grapperhaus heeft overheidsinstanties, waaronder gemeenten en provincies, gevraagd om met voorstellen te komen hoe het eerste deel van genoemde financiën te besteden. Eind oktober 2018 werd duidelijk aan welke voorstellen financiën gekoppeld worden. Dit zal leiden tot tal van nieuwe initiatieven bij overheidsinstanties op het gebied van preventieve maatregelen met betrekking tot ondermijnende criminaliteit. Badom verwacht dat de markt gevraagd wordt om personeel te leveren voor het uitvoeren van een deel van deze initiatieven. Te denken valt hierbij aan competente projectleiders, vertrouwenspersonen en coördinatoren ondermijnende criminaliteit. Badom kan een goede bijdrage leveren bij dit vraagstuk, zowel door het leveren van specialisten als het geven van opleidingen aan degenen die deze taken moeten invullen binnen de verschillende instanties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bel me terug

Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wie zijn wij?

BADOM is een in 2017 gestart particulier initiatief van (ex-)politiemensen in samenwerking met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de (lokale) overheid. Nadere informatie over onze achtergrond, expertise en ervaring geven wij u graag als u interesse heeft in onze diensten.

Pien Janssens

Mede-eigenaar BADOM

Meindert Leutscher

Mede-eigenaar BADOM
Neem contact op

Deze organisaties gingen u voor

BADOM is nog jong, maar heeft al bij de nodige afnemers van haar workshop tot positieve reacties geleid. De Limburgse werkgeversvereniging, de Politieacademie in Apeldoorn, Zuyd Hogeschool Maastricht en Rotary hebben de voor hen georganiseerde workshop zeer positief beoordeeld en geëvalueerd. Daarnaast zijn er workshops in ontwikkeling voor enkele gemeenten in Noord Brabant en Limburg.

“BADOM heeft voor onze studenten Facilitair Management op zeer korte termijn een prima workshop gegeven. De interactieve manier van deelnemen heeft bij deze jonge mensen tot een hogere graad van bewustwording geleid”

Zuyd Hogeschool Maastricht

“Juist het (inter-)actieve karakter van de workshop is een sterk punt van BADOM. Pas, als mensen met elkaar ‘aan tafel’ praten over ondermijning, ervaringen uitwisselen en worden voorzien van de juiste handvatten om er iets mee te doen, leidt dat tot broodnodige bewustwording”

Politieacademie Apeldoorn

“Onthullend, indringend en zeer positief en effectief gebracht door gebruik te maken van deze workshopopzet. We hebben een schokeffect ondergaan en moeten veel alerter zijn op het fenomeen ondermijning”

Rotary Best-Oirschot

Contact

Gebruik onderstaand formulier om uw interesse te tonen, wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

BADOM
Contact

Postbus 12
5680 AA Best
0499 332 157
info@badom.nl

Copyright © 2018 Badom.nl - Alle rechten voorbehouden